RSS Feed

Folytatódnak az Elba-parti kontrollok

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 12. 01. 17:33:42 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Folytatódnak az Elba-parti kontrollok

A legnépesebb Hanza-metropoliszban ismét technikailag manipulált járművekre vadásztak a közlekedési rendőrök. Sikerrel! Legelőször egy igen zajos Hummer H2 terepjáró akadt a horgukra, melynek a világításával is gondok voltak.

A megengedett 89 DB-s zajhatárt átlépve, 109-decibellel bömbölve gurult az a közel 3 tonna önsúlyú , 70 ezer dolláros amerikai dzsip, melyet megállítottak az ősszel a zsaruk. A brutális verdának a kipufogó- és a világítórendszerével is problémák voltak, így szerelőhöz szállították a gépkocsit. Másnap egy esküvői menet keltette fel az egyenruhások figyelmét. A motort túráztatva, dudálva korzózó násznépség egyes tagjai gyorshajtással és tilosban parkolással tették emlékezetessé a friss frigyet.

Az is felejhetetlenné varázsolja az őszi kalandot, hogy egy Mercedes Benz S350 (272 PS) különösen hangosan duruzsolt: a megbütykölt kipufogócsöves négykerekűt a helyszínen kivonták a forgalomból a rendőrök: esküvőző tulajának majd újra kell vizsgáztatnia – lecsendesített – kedvencét. Szerény vígasz a sofőrnek, hogy azon az őszi hétvégén összesen 26 autó műszaki engedélyét vonták be a hamburgi szakemberek. Négy járgányt lefoglaltak, további négy személynek gyorshajtásért, kettőnek a piros lámpa figyelmen kívül hagyása miatt kell komoly bírságot fizetnie.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ