RSS Feed

Bajor bravúr

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 12. 01. 9:08:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Bajor bravúr

A tél küszöbén akaratán kívül tört és zúzott egy idős müncheni autós. A parkolóhelyéről – bájos hitvese társaságában – kitolató Mercedes Benz tulaj először egy kisteherautónak ütközött, majd két biciklit is magaalágyűrt.

A 83 éves, bátor férfi bajoroszági szokatlan kalandja egy postahivatal kirakatában végződött novemberben. De előtte még, fényes nappal, rückverccel egy kisteherkocsival, két kerékpárral, egy csomagküldő oszloppal is karambolozott. A kórházba került peches öregurat nem fogja megdícsérni - kocsiba szorult - 79 esztendős neje, aki az anyósülésről (sérülésmentesen) furcsálta ura fura volánzsonglőrködését.

A délnémet rendőrség első vizsgálata szerint a Mercit vezető (?) bácsinak az automatasebváltós limuzin pedáljaival akadt picurka gondja: a gázra lépett a fék helyett. Az akció „hőse” és egy fiatal pár könnyebb, egy idős járókelő az erősen lepusztitott postahivatalnál súlyosabb sérüléseket szerzett. A vitrinben landolt csillagos álomautót a tűzoltók emelték ki az épületből. Nos lesz dolguk az üvegezőknek, kőműveseknek és autószerelőknek e napokban!
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ