RSS Feed

Öt új premier az Orlai Produkciónál

Balogh Máté - 2018. 12. 01. 8:00:48 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Öt új premier az Orlai Produkciónál

A korábbi évekhez hasonlóan ismét megszervezi Mikulás napi vásárát december első hétvégéjén, vagyis 1-jén és 2-án, online és a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda, amely öt új premierre is készül.

Mikulás nap az Orlai Produkciónál
Öt új premier

A korábbi évekhez hasonlóan ismét megszervezi Mikulás napi vásárát december első hétvégéjén, vagyis 1-jén és 2-án, online és a Belvárosi Színházban az Orlai Produkciós Iroda. Már most beszerezhetők a belépők a 2019. júniusig meghirdetett premierekre a Belvárosi Színházba, a Hatszín Teátrumba és a Jurányi Inkubátorházba, olyan művészek előadásában mint Szabó Kimmel Tamás, Kovács Patrícia, Ullmann Mónika, Ötvös András, Bálint András és Bíró Kriszta. 

2019. január 11-től látható Guelmino Sándor rendezésében Joe Orton darabja, a Mr. Sloane szórakozik, méghozzá Bíró Kriszta, Király Attila, Gazsó György és Dékány Barnabás szereplésével. A gyilkos humorú darab Parti Nagy Lajos ehhez a produkcióhoz készült, vadonatúj fordításában kerül színre a Jurányi Inkubátorházban. 

2019. február 22-én Szabó Kimmel Tamás első önálló zenés estjére kerül sor  Széttépve címmel, Novák Eszter rendezésében, a Belvárosi Színházban.

2019. március 6-án a nagy sikerű Varsói melódia (képünkön az előadás plakátja), a Tagadj, tagadj, tagadj, a Second life, avagy két életem és a Heisenberg után új előadással jelentkezik az Orlai Produkció a Hatszín Teátrumban. Hanif Kureishi Vénusz című, fanyar humorú darabját Deák Krisztina rendezésében viszi színre Bálint András, László Lili, Gyabronka József, Takács Kati és Brasch Bence.

2019. április 18-án Molnár Ferenc művét, a Riviérát mutatják be a Belvárosi Színházban Benedek Miklós rendezésében, Kovács Patricia, Schruff Milán, Szabó Kimmel Tamás, Kardos Róbert, Ullmann Mónika, László Lili/Ballér Bianka és Vadas Gábor előadásában. 

2019. június 24-től a Belvárosi Színházban látható Znamenák István rendezésében Michael Frayn Vadméz című darabja Ötvös András, László Lili, Mészáros Máté, Ullmann Mónika, Radnay Csilla, Nagy Dániel Viktor, Grisnik Petra, Pataki Ferenc, Ficzere Béla, Fellinger Domonkos és Takács Zalán szereplésével. 

A Mikulás napi hétvége alatt a Karácsonyi Ajándék Bérlet, amely 3 szabadon választott előadásra érvényes a Belvárosi Színház és a Hatszín Teátrum repertoárján lévő 32 darabból és 2019. december 23-ig érvényes.

Fotó: Orlai Produkció
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ