RSS Feed

Hajdu Steve, a kóstoló

bors - 2018. 11. 25. 17:20:35 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hajdu Steve, a kóstoló

Hajdu Steve Angliában részt vett egy kóstoláson, és meglepetésére kapott egy diplomát. Mindezt azért, mert sikeresen teljesítette a feladatokat, és ezzel beitta magát a nemes italt kedvelők népes táborába. Mint mondta, az első pár pohárka után már nem számolta, hányféle gabonapálinka csúszott le a torkán.

– Aki túlélte ezt a próbát, annak oklevéllel hitelesítették a tehetségét – kezdte vidáman Steve. – A fantasztikus italról egy régi barátom mondása jut eszembe, amely szerint a jó whisky olyan, mint az anyós temetése. Kívülről megkönnyezed, belülről viszont óriási örömöt szerez.
Az utóbbi időben azonban egyre kevesebb alkalom nyílik arra, hogy felkészüljön a következő vizsgájára, ami után talán doktori címet is adományoznának neki.
A whiskydoktori címre gyúr, de a kollégákkal már ritkán lehet gyakorolni.
  – Sajnos felgyorsult a világ, mi, színészek is rohanunk. Hiányzik az előadások utáni kvaterkázás a kollégákkal. Alig megy le a függöny, már spriccel is mindenki a dolgára. Nem veszik figyelembe, hogy a „whiskydoktori” címemhez nekem tanulnom kell – nevette el magát.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ