RSS Feed

Kálloy a cigit is letette

blikk - 2018. 11. 24. 8:59:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Kálloy a cigit is letette

Súlyos figyelmeztetést kapott az élettől Kálloy Molnár Péter (48), hogy nem zsigerelheti ki büntetlenül a szervezetét. Október végén a Luxemburg grófja című operettes előadáson lett rosszul, szorított a mellkasa, azonnal kórházba szállították - adta hírül elsőként a Bors. Péter ma már jól van, de nem tagadja, valószínűleg a gyorsaság mentette meg az életét.

– Megijedtünk, én is és a családom is, de szerencsére minden jól alakult. Akár meg is halhattam volna, ha nem kerülök gyorsan kórházba. Azonban köszönhetően a csodálatos orvosaimnak, valamint a kórház dolgozóinak, már minden rendben – mesélte a Blikknek Kálloy Molnár Péter, aki két napot töltött az intenzív osztályon, szigorú felügyelet mellett, ám öt nappal a rosszulléte után szerencsére már otthon ölelhette át a szeretteit.

Ám annak, hogy a szívproblémákkal küszködő színész ne kerüljön újra kórházba, nagy ára van, amelyet ő hajlandó is megfizetni. Tudja jól, változtatnia kell az életvitelén.

– Még ott, a kórházi ágyon letettem a cigit, és azóta sem szívtam el egyetlen szálat sem! Végre azt is megértettem, miért fontos a sport. Eddig is sokan mondták, hogy többet kellene mozogjak, nem elég, ha néha sétálok. De most már értem is miért! Megtudtam, hogy a szívizmokat is lehet edzeni, és nekem kell is. Elkezdtem sportolni, heti ötször edzek, és már látszik is az eredmény, öt kilogrammal kevesebbet mutat a mérleg – büszkélkedett Kálloy, akit természetesen arra is utasítottak az orvosok, hogy éljen stresszmentes életet.

– Na ezt mégis hogyan..? Hiszen a jó színész a stresszből csinál művészetet, ráadásul ma Magyarországon, Budapesten élve nem is egyszerű feladat elkerülni az izgalmakat, de már dolgozom rajta – nevetett a színművész. – Elhatároztam például, hogy kevesebbet vezetek majd, az ugyanis számomra az egyik legnagyobb stresszfaktor. Elképesztő, mennyi őrült járkál az utakon! A tömegközlekedés sokkal nyugisabb, és legalább közben jut időm olvasni.

Néhány hét múlva újra játszani fog Kálloy Molnár Péter, de ezzel kapcsolatban is hozott egy komoly döntést: kevesebbet vállal a jövőben.

– Decemberben visszatérek a színpadra, de csak két-három előadást játszom, fokozatosan állok újra munkába. A jövőben pedig szeretnék lassítani egy kicsit, jobban megtalálni az egyensúlyt a színpad és a többi dolog között – ígérte a színész.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ