RSS Feed

Thomas Müller jubileuma

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 11. 22. 9:13:23 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Thomas Müller jubileuma

Hétfőn este a hollandok ellen {Nations League} idei utolsó rangadóját játszotta a – 2006 óta – Jogi Löw vezette német labdarúgó válogatott. Már 2:0-ra vezettek a házigazdák, amikor a 67. percben pályára lépett Thomas Müller.

A novemberi, 3:0-ás oroszokkal szembeni diadal után a gelsenkircheni Veltins-Arenában is jól ment a foci a germán srácoknak. Már két gólos előnyre tettek szert, amikor a második félidőben taps fogadta az FC Bayern támadójátékosát. Thomas Müller 100. válogatott mérkőzésén győzni akart, ám az utolsó pillanatokban a hollandok kétszer is megrezegtették a németek hálóját. A Löw-legények gyenge idei szereplését tanulmányozva, persze már a 2:2-es „eredmény” is dícséretes.

Mert ugye a vébén kiesett germánok a (frissen világbajnok) franciákkal gólmentesen randevúztak koraőszi meccsükön. Az októberi visszavágón tízenegyessel szerzett előnyt a vendéggárda, de a házigazdáknak is büntetőt ítélt a szerb bíró, s a szerencsétlenkedő Manuel Neuer hálóját kétszer rezegtették meg az ügyes francia fiúk. Jobban ízlett a sör pár hete, Löwék második rangadója alatt. NSZK-Peru 2:1.

Aztán Amszterdamban (3:0) és Párizsban (2:1) is kikaptak a germán fenegyerekek, majd 2018. november 15-én, Lipcsében sikerült az oroszok ellen három góllal (3:0) megállítania Löwnek a vereségszériát. A hollandok {Nations League} kemény diónak bizonyultak Gelsenkirchenben. A Veltins-Arenában 100. válogatott meccsén 2:0-ás vezetésnél lépett hétfőn este pályára Müller, majd 2:2-nél fújta le a rangadót a sípmester. Folyt. köv. 2019-ben!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ