RSS Feed

"Jó, ha a miniszterelnök személye változatlan"

mti - 2018. 11. 09. 9:57:14 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az Európai Néppárt még nem áll készen a jövő évi európai parlamenti választásokra, mi magyarok szeretjük a gyermekeinket és az asszonyainkat, Előnyös, ha folytonosság van, a miniszterelnök személye is változatlan. A CEU is szóba került a beszélgetés végén. "A Soros-egyetem ügye régi ügy, amióta itt vannak Magyarországon, állandó a hisztériakeltés" - mondta.Ezekről beszélt Orbán Viktor.

Az Európai Néppárt még nem áll készen az európai parlamenti választásokra, de van még idő, mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában a hvg.hu összefoglalója szerint. "Meg szoktuk nyerni a választásokat, ez talán el is kényelmesített minket." Nem acélosak, de a baloldal még rosszabb állapotban van.

A családvédelmi konzultációs kérdőíveket már postázták, van, aki már meg is kapta azokat. "Mi magyarok költjük a legtöbbet a családokra" - mondta a kormányfő, ennek az az oka, hogy "szeretjük a gyermekeket, szeretjük az asszonyokat", de a népesség így is csökken, ha ez így megy tovább, a magyarok el fognak fogyni - fejtegette.

Orbánt kínai útjáról is kérdezte a műsorvezető: mivel értük el, hogy egy kis országot ennyire felértékelnek Kínában? A kormányfő szerint ez annak köszönhető, hogy fogy, ahol stabil kormányok vannak hatalmon, a stabilitás azonban nagy érték. "Folytonosság van, a miniszterelnök személye is változatlan" - ecsetelte Orbán.

A CEU is szóba került a beszélgetés végén. "A Soros-egyetem ügye régi ügy, amióta itt vannak Magyarországon, állandó a hisztériakeltés" - mondta.

Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ