RSS Feed

Európai jármű körkép

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 11. 09. 8:19:39 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Európai jármű körkép

Az e hetekben 62. születésnapját köszöntő Theresa Mary May {Brexitre készülő} birodalmában a Ford Fiesta/Focus a legnépszerűbb modell. S havi 6-7 ezer jobb kormányos Volkswagen Golf is vevőre talál. Osztrák szomszédainknál is ez a VW modell a sztár.

A cseheknél a belföldi gyártású ©koda a kedvenc, s ez a helyzet Finnországban is. Dániában viszont a Peugeot 208-as vezette tavaly az eladási listákat és jól fogynak a Nissan Qashquai-ok és a VW Polo-k is. II. Erzsébet birodalmában a Ford Fiesta/Focus a legnépszerűbb, s havi 6-7 ezer jobbkormányos Volkswagen Golf is vevőre talál 2018-ban. Nyugati szomszédainknál - akárcsak az NSZK-ban - hagyományosan a Golf/Polo páros a legkeresettebb új autó.

II. Fülöp király napsütötte államában a (hajdan a Fiattal, ma a Volkswagennel rokon) Seat vezeti az eladási listákat. A spanyol vevők fele-fele döntött a múlt évben benzines, illetve dízel modell mellett. Az elektromos autók piaca egyelőre nem jelentős. A legkelendőbb típus hagyományosan a belföldön gyártott Seat Ibiza és a Leon. Az Opel Corsa bronz érmes volt, s 2018-ban is jól fogynak az alsóbb árszegmens típusai.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ