RSS Feed

Óriási a boldogság Pataki Zitáéknál

Blikk - 2018. 11. 04. 16:31:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Óriási a boldogság Pataki Zitáéknál

Pataki Zita édesanyja 17 év egyedüllét után döntött úgy, hogy újra oltár elé áll. A műsorvezető a Borsnak mesélt anyukája új nászáról, amit gyermekei apjának halála után 17 évvel kötött a múlt hónapban

-Anyukám egy idő után próbálkozott társat találni, de úgy láttam, igazán senki sem érdekelte. Az is benne lehetett, szégyellte, hogy amikor sztrókot kapott, lebénult, és abból visszamaradt némi mozgáskorlátozottság - mondta Zita.
-Titokban regisztrált egy társkeresőn. Egyszer, amikor nálunk volt vendégségben, mutatta a telefonján az alkalmazást, és egy férfit, hogy mit szólunk hozzá.
A műsorvezető anyukája, aki nemrégiben elkezdett nyugdíjasklubba és konditerembe járni, nem sokkal később már randizgatott, végül pedig összeköltözött a férfival, Laci bácsival.
Ezután gyorsan szóba került az esküvő is, végül október közepén megköttetett a frigy. A sukorói lakodalomra eljött az egész család, még Zita Londonban élő testvére is hazalátogatott.
A műsorvezetőt egy megható gesztus is érte: édesanyja ugyanis őt kérte fel esküvői tanújának:
- Az elmúlt húsz évben én kerültem hozzá a legközelebb, talán ezért választott engem.
Az alkalomra Zita anyukája egy zöld ruhát vett fel, haját és sminkjét pedig kisebbik lánya készítette. De persze nem maradhattak el a kötelező esküvői elemek sem:
- Készültek tánccal is, egy keringővel. Annyira megható volt! Laci bácsit nagyon szeretjük, annyira helyesek együtt!- nyilatkozta az időjós.

Fotó: borsonline.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ