RSS Feed

Új eljárás: Hadzic és Scepovic egymeccses eltiltást kapott

mti - 2018. 10. 31. 13:00:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Új eljárás: Hadzic és Scepovic egymeccses eltiltást kapott

A címvédő MOL Vidi FC két játékosa, Marko Scepovic (képünkön) és Anel Hadzic egy-egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától a másfél hónappal ezelőtti, Puskás Akadémia elleni bajnoki találkozó kapcsán lefolytatott új eljárást követően.

A székesfehérvári klub két futballistáját a nyolcadik fordulóban lejátszott összecsapás végén történtek miatt, "a levonuláskor tanúsított sportszerűtlen magatartásukért" büntették meg.
    A felcsúti összecsapás a kapus Kovácsik Ádám sérülése miatt elhúzódott, és az Európa-ligában szereplő bajnokcsapat 2-1-es hazai vezetésnél a 102. percben büntetőhöz jutott. Scepovic 11-esét Branislav Danilovic hárította. Szőts Gergely játékvezető ezt követően lefújta a találkozót, az indulatok pedig elszabadultak: Hadzic szólalkozott össze a felcsúti kispadon helyet foglalókkal, majd több csapattársa is csatlakozott hozzá - volt, aki nyugtatni akarta -, a csetepatéban egy pillanatra még Benczés Miklós, a Puskás Akadémia vezetőedzője is a földre került.
    A fegyelmi bizottság első fokon azt állapította meg, hogy "a hivatalos jegyzőkönyvek, a meghallgatások és a videofelvételek alapján egyértelmű, hogy ütés, rúgás, vagy más, a fegyelmi szabályzat alapján büntetendő erőszakos cselekmény nem történt, és ilyen irányú szándék sem volt megállapítható", noha a két klub játékosai, valamint vezetői kivétel nélkül elismerték, hogy a mérkőzés lefújása utáni viselkedésük elítélendő, sajnálják, megbánták, amit tettek, és elnézést kértek az ellenféltől és a szurkolóktól.
    Csányi Sándor, az MLSZ elnöke azonban fellebbezett a döntés ellen, így új eljárást folytattak le, amelyben a Puskás Akadémia játékosa, Varga József ellen elrendelt fegyelmi eljárást megszüntette a testület.


Fotó: molvidi.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ