RSS Feed

Mi lesz Fernandóval?

nb1.hu, mixonline.hu - 2018. 10. 30. 14:57:50 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Mi lesz Fernandóval?

Bár Leisztinger Tamás, a DVTK tulajdonosa még az őszi bajnoki nyitány elején kijelentette, hogy nem lesz edzőváltás, Fernando Fernandez széke igencsak inoghat, hiszen csapata a bajnokság öt egymást követő mérkőzésén szenvedett vereséget. Ma este a Magyar Kupában, a ZTE FC ellen igyekeznek javítani.

"Nem lépünk ilyet, végigcsináljuk vele. Ha ő alatta nem robban fel a kispad, és bírni fogja idegileg, akkor Fernando viszi végig a bajnokságot." - mondta szeptember végén Leisztinger Tamás.

Az nb1.hu néhány napja azonban megírta, hogy veszélyben a Diósgyőr szakvezetőjének az állása, és a mint  ezt megerősítették, a hír igaz.. Ám addig még legalább egy kupameccs vár a DVTK-ra, kedden este a Zalaegerszeg otthonában.
 
 „Kifejezetten szeretem a kupaküzdelmeket, mert különös zamatot ad, hogy az egymérkőzéses szakaszban mindent vagy semmit érzéssel lehet pályára lépni” - kezdte Fernando a DVTK honlapjának. - Több szempontból is fontos mérkőzés vár ránk Mindenekelőtt szeretnénk megtörni a negatív szériánkat. Véleményem szerint nincs nagy különbség az NB I. alsó régiója és az NB II-es élboly között, ezért csak tökéletes koncentrációval, valamint jó játékkal tudjuk legyőzni ellenfelünket. Bátor játékot várok, és bízom benne, hogy a játékosok megmutatják valódi tudásukat. Jól feltérképeztük ellenfelünket. Több első osztályú tapasztalattal is rendelkező tehetséges, labdarúgó játszik a Zalaegerszegben, nem alaptalanul tűzték ki maguk elé célul a feljutást. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogy ők is legalább ennyire alaposan kielemezték a játékunkat, ami manapság már nem is olyan nehéz dolog. Minden bizonnyal nem is ez fog dönteni, hanem az, hogy tovább tudunk-e javítani a formánkon, mert a szombati 4-1-es vereség elszomorító, ugyanakkor többször lőttünk kapura, mint az FTC, és több beadásunk is volt. Korábban sok problémánk akadt a támadások felépítésével, amiben sikerült fejlődni, azonban a befejezés terén még mindig gondjaink vannak. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és akkor Zalaegerszegen is győzni fogunk. 

Fotó: dvsc.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ