RSS Feed

Köln leghülyébb autósa

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 10. 29. 9:18:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Köln leghülyébb autósa

A kétezer esztendős gyönyörű, német város rendőreit is meglepte "vezetési tudományával" az a férfi, aki Mercedes típusú kocsijával féltucat járművet rongált meg. Végül egy épület falának rohanva tette totálkárossá csillagos limuzinját.

Egy októberi hajnalon a  Lütticher Straßén startolt a 65 éves, részeg sofőr kölni ámokfutása. Szemtanúja is volt az esetnek, midőn előbb egy Fiatnak ütközött Mercijével a szeszbarát a dómvárosban, majd további öt parkoló gépkocsit zúzott meg. Egy fához láncolt biciklit is magaalágyűrt a germán ősz vad vándora, hogy aztán egy laza balkanyarral beforduljon a Maastrichter Straßéba. Konkrétan egy ház falába. Happy End?
Nem éppen... A döbbent szemtanú riasztotta a zsarukat, akik a baleset helyszínén őrizetbe vették az ittas autóst. Járművét lefoglalták, elvontatták. A karambolos kliens 1,2 ezrelékes véralkohol szintje miatt vezetőiengedélyét rögtön bevonták. A több tízezer eurós anyagi kárt okozó gyanusítottra komoly pénzbírság vár, s kocsit sem vezethet egy ideig. Kár!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ