RSS Feed

Várkonyi Andrea nemcsak Bochkortól válik?

bors, index - 2018. 10. 10. 17:31:40 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Várkonyi Andrea nemcsak Bochkortól válik?

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 11 éve tartó kapcsolata véget ért. De lehet, hogy ez csak ideiglenes, írják közös közleményükben, melyből kiderült, hogy a műsorvezetőnő már el is költözött párjától.A Bors most megtudta, hogy a "sztárpár egyik tagja sem búslakodik magányosan.

Bochkor Gábor egy nála fiatalabb szépséggel múlatja az időt az elmúlt hónapokban, akivel igen bensőséges a kapcsolatuk, a csinos tévésről pedig kiderült, hogy egy sármos kollégája oldalán vigasztalódik.

Várkonyi Andrea a szétköltözés után a TV2-nél jelezte, hogy felmond. Döntését azzal indokolta, hogy mivel megszűnik a Micsoda nők! című műsora, a Fem3 Cafe reggeli műsorát pedig nem szeretné vezetni, így inkább távozik. A Bors szerint Várkonyi már Januárban is el akart menni a csatornától. Akkor az ATV-vel tárgyalt.

A Bors még arról is értesült, hogy a menedzselésével foglalkozó céggel, a TMC-vel is szakított. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a lapnak, hogy üzleti ügyekben nem tud nyilatkozni, de jelenleg élő szerződése van a TV2-vel és a TMC-vel is. Ami pedig Bochkort illeti:

A magánéletemet érintő kérdésekről annyit, hogy nagyon szeretem Gábort, mint gyermekem apját, de sajnos úgy alakult, hogy már nem vagyunk egy pár.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ