RSS Feed

Megtalálták a bolgár újságírónő gyilkosát

index - 2018. 10. 10. 10:19:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Megtalálták a bolgár újságírónő gyilkosát

Új gyanúsítottat vettek őrizetbe Viktorija Marinova megerőszakolt és brutálisan meggyilkol bolgár újságíró ügyével összefüggésben Németországban - jelentette az MTI. A gyanúsítottól vett DNS-mint egyezik azzal, amit a bűntény helyszínén találtak.

 A férfit Szeverin Kraszimirovnak hívják, és távollétében vádat emeltek ellene nemi erőszak és gyilkosság miatt, továbbá európai elfogatóparancsot adtak ki ellene. Az eljárás jelenlegi szakaszában nem lehet megmondani, hogy a brutális bűncselekménynek volt-e köze ahhoz, hogy Marinova újságíró volt és milyen ügyek után kutatott. Marinov szerint egyelőre nincs erre utaló nyom.

A gyanúsított az áldozathoz hasonlóan szintén ruszei, és korábban lopás miatt volt már dolga a rendőrséggel. A hatóságok úgy tudják, hogy Kraszimirov vasárnap menekült Németországba, ahol édesanyja él. A TVN tévécsatorna szerint a feltételezett elkövető nem ismerte Marinovát.

Az ügyben először egy román állampolgárt vettek őrizetbe kedden, de őt még aznap el is engedték, mert nem találtak bizonyítékot arra, hogy köze lenne a gyilkossághoz.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ