RSS Feed

Katy Perryt hamarosan eljegyezhetik

origo - 2018. 10. 07. 8:18:30 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Katy Perryt hamarosan eljegyezhetik

Orlando Bloom és Katy Perry egy ideje újra együtt járnak, és több bennfentes azt állítja, hogy Bloom szándékai egyre komolyabbak.

Egyre komolyabbnak tűnik az énekesnő, Katy Perry és a színész Orlando Bloom kapcsolata, amit már a pár közvetlen környezete is érez. Bloom egyik ismerőse azt mondta, hogy a színész még nem vett gyűrűt, de rengeteget beszél a közös jövőről – írja a People. A forrás azt is elárulta, hogy Bloom már korábban beszélt arról, hogy szívesen úrjanősülne. Korábban ugyanis a modell Miranda Kerr volt a felesége.

Perry és Bloom korábban már jártak együtt, de állítólag nehezen tudták összeegyeztetni a munkáikat a közös életükkel. Érdekes helyzetbe került Perry nem sokkal a szakításuk után. Jó pár napig napi 24 órás műsort közölt magáról a YouTube-on, ahogy otthon tesz-vesz. Jó pár órát volt nála James Corden is, akivel érdekes kihívást játszottak. Mindenféle gusztustalan dolgot próbáltak megenni, és ha valaki nem bírta, akkor
válaszolnia kellett valami kellemetlen kérdésre.
Így történhetett meg, hogy Katy Perry végül rangsorolta az ágyban nyújtott teljesítményük alapján három korábbi barátját. Diplo mellett ott volt a másik zenész, John Mayer és Bloom is, aki végül a második helyre szorult.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ