RSS Feed

A Chelsea edzőjét is meglepte a Vidi

24.hu - 2018. 10. 05. 9:04:18 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A Chelsea edzőjét is meglepte a Vidi

Az Európa Liga csoportkörének második fordulójában Londonba, a Stanford Bridge-re utazott a MOL Vidi, ahol csütörtök este meglepetést okozott szervezett játékával, kifejezetten veszélyes kontráival. A fehérváriak játéka még a Chelsea olasz edzőjét is meglepte, így a mérkőzés végén Maurizio Sarri a londoni klub honlapján óriási dicséretben részesítette a Vidit.

Ugyanakkor az 1-0, az 1-0, a vereség, vereség, így érthető módon Marko Nikolics edző mellett a játékosok is csalódottan nyilatkoztak a találkozót követően.

Magyar részről a mérkőzés két legjobbja tán a gólszerző Moratával végig kiélezett csatát vívó és emellett elképesztő védőmunkát végző Juhász Roland, illetve a Chelsea kapujára legtöbb veszélyt jelentő Loic Nego bizonyult.

Utóbbi úgy értékelt a Sport 1 televízió kamerája előtt, hogy ugyan játékukkal meglepték a Chelsea-t, de a a játék alapvető célja, a gól ezúttal is elmaradt.

Hiába akadtak helyzeteink, a Chelsea lőtt gólt. Én is kihagytam egyet. A különbség a klasszis és az átlagosan jó játékos között abban mutatkozik meg, a döntő pillanatban ki mit tesz. Óriási dolog, hogy ennyi szurkolónk itt lehetett Londonban, köszönjük a biztatást– értékelt önkritikusan a Vidi korábban a francia U21-es válogatottat is megjárt labdarúgója.

Az nem volt kérdéses, hogy a védekezésről szól majd a mérkőzés, ezért elsődleges célunk szerint ezt kellett tökéletesen megvalósítsuk. Ennek ellenére akadtak gólszerzési lehetőségeink és most azzal szembesültünk, hogy a nemzetközi szinten mennyire felértékelődik a helyzetkihasználás– mondta röviden Juhász Roland, aki szintén kiemelte a fehérvári szurkolók biztatását.

A belső védő mellett magyar részről legtöbb nemzetközi rutinnal rendelkező futballista kétség kívül az a Huszti Szabolcs, aki 13 éven keresztül légióskodott, többek közt több éven át a Bundesligában és az orosz bajnokságban.

Ha egy ilyen szintű csapat ellen mindegy, hogy fizikális, vagy mentális okok miatt egy pillanatra kihagy az ember, az azonnal megbosszulja magát. Nem voltunk betojva, helyzeteink is voltak, így a játék képe alapján még akár büszkék is lehetnénk a végeredményre, de a vereség az vereség. Ezért csalódottak vagyunk

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ