RSS Feed

100 éves karrierjét ünnepli a Korda-házaspár

Tamás Kristóf - 2018. 10. 05. 17:00:47 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

100 éves karrierjét ünnepli a Korda-házaspár

A magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen alakjai hétköznapinak cseppet sem nevezhető életpályájuk méltó megünneplésére készülnek. Többek közt erről, valamint karrierjük nagy válaszútjairól is mesélnek most.

Korda György 60, bájos arája, Balázs Klári pedig immár 40 éve van a pályán. Kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan aktívak, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a mai napig koncerteznek. A közös jubileumra, a 100. évre egy nagyon különleges meglepetéssel készülnek a rajongóiknak: november 18-án, az Erkel Színházban duplakoncerttel, ígéretük szerint a szokásosnál is nagyobb szabású show-val kedveskednek.

„Ketten együtt összeadva 100 éve éneklünk a színpadon, és úgy éreztük, hogy ezt muszáj megünnepelnünk. A kerek évfordulón szeretnénk a rajongóinkat is megajándékozni, hiszen egy ilyen hosszú pályafutás nagyon ritka. Különleges élménnyel szeretnénk gazdagítani a nézőinket. Táncosokkal és nagyzenekarral fogunk fellépni, így pedig ritkán látnak minket manapság. Ezenfelül rengeteg kis videóklippel készülünk. Olyanokkal, amelyek a múltat és a jelent fogják összekötni, tehát egyfajta időutazásban is része lesz a rajongóinknak” – mondta Balázs Klári, aki a férjével karöltve, a Sláger Híradó ma esti adásában számos kulisszatitkot megoszt a házigazdával, Bencze Attilával a tervezett dupla fellépésükről, de a szívüknek oly’ kedves kollégákkal közös anekdotákról, valamint a karrierjük nagy válaszútjairól is mesélnek. Többek között arról is, hogy az énekesnő kezdetben az opera és a komolyzene felé kacsingatott.

„A klasszikus zene már egészen kiskoromtól kezdve kiemelt helyet foglalt el a szívemben, hiszen én a komolyzenei műveknek köszönhetően meg énekelni. Kiadtam egy teljes komolyzenei lemezt is, ami nagyon nagy vágyam volt. Csakhogy miután kielégítettem ezt az igényemet, teljesen a könnyűzene felé fordultam. Gyurikám miatt ez nem volt nehéz döntés, folytatni kellett kettőnk történetét és az idő minket igazolt, jó döntést hoztam” – emlékezett vissza Balázs Klári. 

Sláger Híradó minden csütörtökön és vasárnap 16.55-től a Sláger TV-nFotó: Sláger TV
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ