RSS Feed

Tatár Csilla elköszönt

Blikk.hu, 24.hu - 2018. 09. 08. 17:27:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Tatár Csilla elköszönt

Közösségi oldalán jelentette be a műsorvezetőnő, hogy egy időre búcsút mond a köztévének: Tatár Csilla életében új korszak kezdődik.

Tatár Csilla egy tévémacis képpel számolt be arról Instagram-oldalán péntek este, hogy elköszön az MTVA-tól. A műsorvezetőnő azt is megírta, hogy a TV2-n lesz majd ezentúl látható:

"Most egy időre elköszönök a tévémacitól. 4 év alatt nagyot fordult velem a világ, minden kisimult, én is a helyemre kerültem, anyuka lettem, férjhez mentem és talán magamat is sokkal jobban megismertem. Azt hiszem, ennek is köszönhető, hogy fél évvel ezelőtt bele mertem vágni valami újba, elindítottam a saját YouTube csatornámat, amit - kimondani is hihetetlen, de fél év alatt- már 1.5 millióan néztetek meg! Ez egy új szerelemprojekt, egy saját vállalkozás, ami merőben új kapukat nyitott meg előttem és bebizonyította, hogy az őszinte beszélgetésekért, Ti nézők, továbbra is hálásak vagytok! Most egy új korszak kezdődik az életemben, aminek további állomásain remélem Ti is velem tartotok majd! Köszönöm az elmúlt éveket az MTVA-nak és sok sikert sikert kívánok nekik a folytatáshoz. Mi pedig ősszel találkozunk a TV2-n!" - írta Tatár Csilla bejegyzésében, amit a 24.hu szúrt ki.


Fotó: nepszava.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ