RSS Feed

Moszkvai meglepetések

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 09. 11. 17:39:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Moszkvai meglepetések

Szeptember 9-ig várta az érdeklődőket az idei Moscow International Automobile Salon (MIAS). Emitt a bő négyévtized után új köntösbe öltöztetett Lada Niva összkerék-meghajtású utódja, amott a már kapható, szintén SUV erényekkel csábító X-Ray Cross csábította az embereket.

A Föld legnagyobb területű állama komoly járműiparral büszkélkedhet. Az orosz fővárosban két évente megrendezésre kerülő nemzetközi show a belföldi modelleken kívül természetesen külhoni, főleg nyugat-európai és ázsiai újdonságokat is prezentált. Amint megírtuk, augusztus végétől szeptember 9-ig várta az érdeklődőket az idei Moscow International Automobile Salon (MIAS). Emitt a bő négyévtized után új köntösbe öltöztetett Lada Niva összkerék-meghajtású utódja, amott a már kapható, szintén SUV erényekkel csábító X-Ray Cross és a szolídabb Vesta típus ejtette ámulatba a vásárlátogatókat.  Hála a Renaulttal kötött frigynek, immáron a Zsiguli emblémás kocsik beltere, biztonsági és kényelmi berendezései sem archaikusak.

Külcsínben a jövőbe mutat a Kamaz gyár 12 üléses, sci-fi stílusú mikrobusza. A Shatl 2.0 elnevezésű, tolóajtós tanulmányautó környezetbarát technikával kombinálva közösségi járműként is bevethető lenne. Ha nem is egy focicsapat fuvarozására alkalmas, de azért tágas verda a pazar Aurus Senat is. A 2018-ban már Vlagyimir Putyin elnök állami flottájában is felbukkant luxuslimuzin a moszkvai mustrán a pénzes polgárokat is cálba vette, akik napjainkban hagyományosan a Mercedest, az Audit és a BMW-t preferálják.
Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ