RSS Feed

Hamburg: ismét autókat foglaltak le

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 09. 11. 8:38:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamburg: ismét autókat foglaltak le

Németország nagyvárosaiban felvette a harcot a hatóság a szabálytalankodó, agresszív járművezetőkkel szemben. Szeptemberben több izmos járművet is elkoboztak a rendőrök - például a Hanza-metropoliszban.

Egy kora őszi közúti ellenőrzés alkalmával 33 szabálytalankodó autós akadt a zsaruk horgára Hamburgban. Volt jogsi nélkül guruló sofőr, gyorshajtó matador, volánnál telefonozó sportember és kocsiját durván manipuláló – tuningoló – ifjú is. Mivel egyes járművezetők régi ismerősei az Elba-parti zsaruknak, a bírságoláson túl kedvenc négykerekű „játékszerüket” is elvették egy időre az egyenruhások.

A lefoglalt verdák között van túl zajos, 367 lovas BMW éppúgy, mint 239 lóerős Audi. Egy gyengécske Honda Civic tulaj speciális gumikkal és világítótestekkel vadította meg japán rakétáját – figyelmen kívül hagyva a műszaki előírásokat. Siratja az ősszel „motorizált szerelmét” egy VW Passat (170 LE) gazdája is, aki szintén túl sokat bütykölt az autóján. Egy Mercedes 350 GLE-t pedig az oldalsó ablakok illegális (sötét) fóliázása miatt vontak ki a forgalomból Németország második legnagyobb városában. A kocsik és a tulajok sorsáról a bíróság dönt majd!


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ