RSS Feed

Like A Rolling Stone

mti - 2018. 09. 07. 8:28:27 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Like A Rolling Stone

Szeptember 17-én a MOM Kulturális Központban (MOMKult) Like A Rolling Stone címmel az elmúlt fél évszázad legnagyobb beat, rock and roll, funky, rhythm & blues és West Coast slágerei szólalnak meg Chris Mattheisen és a Bonus Track Band, valamint számos ismert színművész előadásában.

    A Bonus Track Band azért alakult csaknem tíz évvel ezelőtt, 2009-ben, hogy az elmúlt évtizedek világslágereit játssza. A produkció az elmúlt időszakban a pécsi Kodály Központban és az Ördögkatlan Fesztiválon is nagy sikert aratott, most pedig egy év után visszatér a MOMKult színpadára a Get Closer sorozatában.
    "A Like A Rolling Stone Bob Dylan (képünkön) ikonikus dala volt 1965-ben, a koncertek egy kicsit a dalokon keresztül mutatják be a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas és kilencvenes éveket. A közönség, amelyben az 50-60 éves korosztály mellett ott vannak a mai tinik is, együtt énekel a zenekarral" - mondta Kleb Attila, a Get Closer koncertek művészeti vezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
    A Bonus Track Band mások mellett Bob Dylan, Janis Joplin, Jimi Hendrix, a Beatles és Chris Isaak slágereit adja elő.
    "Régóta játsszuk ezeket a dalokat, amelyek talán a legnagyobb visszhangot váltották ki annak idején. Szinte mindenkinek fűződik valamilyen emléke egy-egy régi dalhoz, ami a repertoárunkban szerepel" - tette hozzá Chris Mattheisen amerikai-magyar üzletember, a csapat egyik frontembere.
    A csapatban két profi zenész, Giret Gábor (gitár; Jamie & Robi Band, Kowalsky meg a Vega, R-GO) és Kottler Ákos (dob; Jamie Winchester, Balkan Fanatik, B the First) mellett a hobbizenész Fényes Gábor (basszusgitár) és Hudák Imre (gitár) játszik, kiegészülve a hazai nagyvállalatok topmenedzsereként ismertté vált Suga Jánossal (ének) és Chris Mattheisennel (gitár, ének).
    Az éneklő színészcsapatban szeptember 17-én a MOMKultban ott lesz Gryllus Dorka, Simon Kornél, Zséda, Jordán Adél, Trokán Nóra és Törőcsik Franciska.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ