RSS Feed

Vivi azt hitte, Fecsó csődbe ment

index, story - 2018. 09. 07. 8:00:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Vivi azt hitte, Fecsó csődbe ment

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc mindketten azt állítják, a másikban megtalálták életük párját. Áprilisban megszületett közös gyermekük, Fecsó imádja Vivi előző kapcsolatából született kislányát is, júliusban pedig nagyszabású esküvővel tették hivatalossá szerelmüket.

 Azt az RTL Klub Nyerő Párosában a nézők is láthatják, hogy sokszor összezördülnek, de hamar ki is békülnek, és gyakran hangoztatják egymásnak, mennyire szeretik a másikat. Sokan álompárként tekintenek rájuk, de nem volt ez mindig így, az első fél évük se veled, se nélküled kapcsolat volt, Vivi többször el is hagyta Fecsót – vallotta be a 38 éves építészmérnök a Story magazinnak. 

Fecsó a hetilapnak bevallotta, hogy nagykanállal élte az életet, száznál is több egyéjszakás kalandja volt, de a komoly kapcsolatainak a számát egy kezén is meg tudná számolni. Aztán a bulin, amin 36. születésnapját ünnepelte  egy barátjával, ott volt Vivi is, aki pár hónappal korábban szakított a kislánya édesapjával. A partin nem beszélgettek, de Fecsó megszerezte Vivi számát, és a lány hosszas győzködés után elment vele randizni. 

- Később megtudtam, ő egyfajta önbizalom növelésre használta a randinkat. Fél éven keresztül se veled, se nélküled kapcsolat volt. VIVI TÖBBSZÖR ELHAGYOTT, MERT NEM TETSZETT NEKI, HOGY SOKAT BULIZOM, DE MINDIG VISSZAHÓDÍTOTTAM.

Az egyik szakítás után rájöttem, hogy ez a nő kell nekem. Bármilyen hihetetlen, de Vivinek bejött az ősi trükk: sikerült igencsak féltékennyé tennie. Miután felvetettem, hogy együtt is élhetnénk, három hónap múlva már össze is költöztünk – mesélte a férfi. Fecsó azt is megosztotta a Story olvasóival, hogy Vivinek nem tetszett a stílusa, ezért megváltoztatta a frizuráját, kidobta a ruháit, és újakat vett, de az tetszett neki a férfiban, hogy jó a humora és jókat lehet vele beszélgetni. A pénze nem számított, mert Fecsó öt hónapon át azt mondta, csődbe ment, semmije sincs. Vivi a férfi anyjától tudta meg az igazságot.


Fotó: RTL
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ