RSS Feed

Weisz Fanni: Nem vagyok adócsaló!

Blikk.hu - 2018. 09. 06. 9:27:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Weisz Fanni: Nem vagyok adócsaló!

Azt akarom, hogy mindenki tudja, nem vagyok adócsaló!” – közölte a Blikk-kel Weisz Fanni, aki úgy érzi, össztűz zúdul rá, és csak kapkodja a fejét, annyi valótlanságba ütközik.

A siket modell viszonya három éve annyira megromlott az anyjával, Léránt Ágnessel, hogy nem akart már vele együtt dolgozni - írja a Blikk.hu. A Weisz Fanni Studio Kft. áprilisi végleges megszüntetése azonban csak rontott a helyzeten, azóta Fanni úgy érzi, össztűz zúdul rá, és csak kapkodja a fejét, annyi valótlanságba ütközik.

– Anyukám nem akart segíteni, azt mondta – és ezt sosem felejtem el –, hogy „ez még egy kapocs, hogy hozzám tartozzál!” Kényszertörlés alá került a cég, mert ez volt az egyetlen módja, hogy megszüntethessem – elevenítette fel az emlékeket szomorúan Fanni, aki egykor ügyvezetőként dolgozott a cégben.


A modell megmutatta azt a számlát, amelyet állítólag nem állított ki a modelliskola
A modell állítja, a cégalapításkor ez az édesanyja ötlete volt, pedig az asszony azóta azt mondta a Blikknek, Fanni nem is képes értelmezni az írott szöveget.

– Siketként máshogyan birtokolja a magyar nyelvet, mint egy egészséges ember, nem érti, ami le van írva – mondta a Blikknek korábban Léránt Ágnes, aki több alkalommal, több fórumon is megemlítette, a lányának hatalmas adótartozása van.

Weisz Fanni azonban a Blikknek eljuttatta azt a nullás igazolást, amelyet az adóhivatal (NAV) állított ki a számára.

– Nem értem, miért mondja az anyukám, hogy milliós tartozásom van. Nagyon elszomorít, hogy minden lehetséges módon próbál lejáratni, olyan dolgokat állít, amelyek nem igazak! – értetlenkedett a fiatal lány, aki azt sem érti, miért támadják egy olyan modelliskola miatt, ami nem az övé.Fotó: pacsiujsag.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ