RSS Feed

Moszkvai mustra

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 09. 05. 12:42:56 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

   Moszkvai mustra

A Föld legnagyobb területű állama komoly járműiparral büszkélkedhet. Az orosz fővárosban két évente megrendezésre kerülő nemzetközi show, a MIAS a belföldi modelleken kívül természetesen külhoni újdonságokat is prezentál.

Szeptember 9-ig várja az érdeklődőket az idei Moscow International Automobile Salon (MIAS). Emitt a bő négyévtized után új köntösbe öltöztetett Lada Niva összkerék-meghajtású utódja, amott a már kapható, szintén SUV erényekkel csábító X-Ray Cross és a szolídabb Vesta típus. Hála a Renaulttal kötött frigynek, immáron a Zsiguli emblémás kocsik beltere, biztonsági és kényelmi berendezései sem archaikusak.

Külcsínben a jövőbe mutat a Kamaz gyár 12 üléses mikrobusza, a Shatl 2.0 – e tolóajtós tanulmányautó környezetbarát technikával kombinálva közösségi járműként is bevethető lenne. Ha nem is egy focicsapat fuvarozására alkalmas, de azért tágas verda a pazar Aurus Senat is. A 2018-ban már Vlagyimir Putyin állami flottájában is felbukkant luxuslimuzin a moszkvai mustrán a pénzes polgárokat is cálba veszi, akik napjainkban hagyományosan a Mercedest, az Audit és a BMW-t preferálják.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ