RSS Feed

Olimpiai bajnokkal lapátolt Lipcsei Betta

RLM - 2018. 09. 03. 10:40:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Olimpiai bajnokkal lapátolt Lipcsei Betta

Lipcsei Betta újra bebizonyította, hogy nem csak a kamerák mögött éli a sport világát: háromszoros olimpiai bajnok kajakosunkkal, Storcz Botonddal hihetetlen sebességgel szelte át a Városligeti-tavat a szombati Red Bull Vízisprinten.

A végül leggyorsabbnak bizonyuló vegyespáros, a DJ és műsorvezető Gyerjabin Péterrel és Simonffy Péter vloggerrel szállt versenybe, akik szintén a sportág ikonjaival, a kétszeres olimpiai bajnok Horváth Gáborral és a világbajnok Beé Istvánnal eveztek egy hajóban.

Nem mindennapi helyszínen csaptak össze a kajak-kenu legnagyobbjai. A Városligeti-tavon megrendezett Red Bull Vízisprint eseményén a sportág nagyágyúi mellett hírességek is vízre szálltak. Lipcsei Betta is lapátot ragadott, hogy egyedüli hölgyként bizonyítson a tavon kialakított speciális, 100 méteres sprint pályán. A műsorvezető olimpiai bajnok sportolónkkal, Storcz Botonddal párban profikat meghazudtoló módon suhant a vízen, megszerezve a végső győzelmet.

„Storcz Botonddal egy kajakban ülni önmagában is óriási élmény számomra, de az, hogy a párosunk végül győztesként léphetett partra, örök emlék marad” – mesélte a műsorvezető Lipcsei Betta, aki az utóbbi időben egyre többször találta magát extrém körülmények között. „Nem is olyan régen a Red Bull Air Race során próbálhattam ki, hogy milyen egy profi versenypilóta bőrébe bújni, ezúttal pedig egy olimpiai bajnok mögött hasíthattam végig a Városligeti-tavon. A kisfiam a közönség soraiból szurkolt nekem, nagyon boldog voltam, hogy ő is láthatta az anyukáját a vízen” – árulta el Betta, aki szeretne példát mutatni fiának is, és arra bíztatni őt, hogy legyen minél nyitottabb a világra és próbáljon ki minél több sportot, hiszen óriási élményekkel gazdagodhat az ember.

„Először azt hittem, nehezebb dolgom lesz, de utána rájöttem, hogy szerencsém van, hogy egy hölggyel evezek együtt, hiszen egy 80-90 kilós férfihez képest sokkal könnyebb megtartani az egyensúlyt egy nővel szemben. Betta remek párnak bizonyult a vízen, nagyon jól tudtunk együttműködni és örülök, hogy végül mi győztünk” – mesélte a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Storcz Botond. „Manapság már ritkán versenyzek, ezért nagyon jól esett a közönség szeretetét újra megtapasztalni.”


Fotó: Bertalan Ádám Red Bull
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ