RSS Feed

Musk kiborult

portfolió - 2018. 07. 09. 12:35:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Musk kiborult

A Tesla alapítójának és vezérigazgatójának, Elon Musknak most már egyfajta küldetése, hogy rendbe tegye a médiát, legalábbis azt a felét, amelyik rosszat mer írni róla vagy a cégéről, ezért is tervezi azt, hogy létrehoz egy olyan honlapot, amelyiken keresztül értékelni lehetne a különböző médiumokat, hogy kiderüljön, ki tájékoztat hitelesen, és ki nem.

Addig is Musk rendszeresen lehúzza valamelyik hírportált, most pedig többet is egyszerre. Musk ismét nekiment a médiának, most a Reuterst, a CNBC-t és a Business Insidert ekézte Twitteren, mert szerinte azok félrevezető információkat közölnek a Tesláról.

A Twitteren bedobtak egy kérdést arról, hogy a Reuters elfogult lenne-e a Teslával szemben, erre rá is ugrott Musk, és azt írta, hogy a Reuters folyamatosan negatív a Teslára, kiemelve azt, hogy egy cikkben a hírügynökség azt írta, hogy a Tesla a tervek alatt termel, miközben az igazság az, hogy a minden a kitűzött céloknak megfelelően halad a gyártásban. Aztán valaki bedobta a beszélgetésbe, hogy az sem volt szép dolog, hogy a Reuters egyik újságírója azzal köszöntötte fel még júniusban Muskot, hogy belinkelt mellé egy olyan reuterses cikket, amiben arról írtak, hogy a Tesla alaposan elmaradt a tervektől. Ehhez a remek kominációhoz Musk is gratulált, de itt még nem volt vége, mivel egy másik Twitter-felhasználó elővette a CNBC egyik riportját, amiben egy olyan elemzőt kérdeztek a Tesláról, akinek a track recordja nem éppen fényes.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ