RSS Feed

Nemcsáknak nem tetszik

index - 2018. 07. 09. 9:12:10 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Nemcsáknak nem tetszik

A múlt hét egyik legnagyobb netes teljesítménye az a videó volt, ami pontosan azt adta, amit a címe ígért: 1 másodpercet minden egyes Szomszédok-fejezetből. A videó tényleg azt nyújtja, amit gondolnánk, a Szomszédok teleregény 331 epizódjából mutat be egy-egy másodpercet, néha teljesen abszurd, néha mindennapi pillanatokat, néha meg a stáblista kezdetét.

 Nyilván elég önkényes kiválasztani 595 800 lehetséges másodpercből 331-et, de az alkotás azt a benyomást kelti, mintha a Szomszédok semmi másból nem állt volna, csak folyamatos ivászatból, hülye erőszakos bűncselekményekből, kétértelmű kacsintgatós mondatokból, elbaltázott fiatal szlengből és Janka néniből.
Hétfő reggel a Mokka is foglalkozott a témával. Nemcsák Károly és Németh Kristóf beszélgetett a videóról. A sorozat Vágási Ferije már az elején elárulta, hogy neki nem tetszett a (mondjuk ki) műalkotás. Azt is hozzá tette, hogy lehet, hogy benne van a hiba, de ez neki nem vicces, mert szerinte jobb összeállítások is születtek már. 

Ezzel szemben Németh Kristófnak átjött a lényeg, viszont azt nem tudja elhinni, hogy a mai napig, hogy még 2018-ban is erről a 30 éve indult sorozatról kell beszélni.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ