RSS Feed

Bajorország: véres családi dráma

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 07. 06. 17:32:16 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Bajorország: véres családi dráma

Mélyen megrázta a német társadalmat a június végi, gunzenhauseni szörnyű családi tragédia. Egy fiatal nő és három kisgyermeke lett gyilkosság áldozata. A feltételezett tettes házuk harmadik emeletéről kiugorva/kizuhanva súlyos sérüléseket szenvedett.

Július küszöbén sajtótájékoztató keretében osztott meg részleteket a véres üggyel kapcsolatban az ansbachi államügyészség. A 16 ezer lakosú, dél-német városkában a nyomozás eddigi adatai szerint egy 29 éves asszony és három (3, 6, 7 esztendős) gyermeke vesztette életét. Az áldozatokat megkéselték. A hatóság a családfőt gyanusítja a többrendbeli emberöléssel.

A 31 éves férj - így a bajorországi államügyészség - eddig ismeretlen okból irtotta ki fiatal famíliáját, majd épületük harmadik emeletéről kiugorva, vagy kizuhanva olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy több nap után sincs kihallgatható állapotban, életéért kűzdenek az orvosok. A feltételezett tettes, a rokonság és a szomszédok kikérdezése talán választ ad arra, hogy mi áll a brutális családi tragédia hátterében?


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ