RSS Feed

Suker elmondta, miért estek ki az esélyesek

NS - 2018. 07. 04. 8:25:03 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Suker elmondta, miért estek ki az esélyesek

Az 1998-as, franciaországi labdarúgó-világbajnokság gólkirálya, Davor Suker, aki jelenleg a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, megosztotta elméletét a focikedvelőkkel, hogy a végső győzelemre is esélyesnek tartott válogatottak – mint például a német, a spanyol vagy az argentin – miért estek ki, s miért nem voltak képesek jobb játékkal előrukkolni a világbajnokságon.

„Valami történik az esélyesekkel. Mindenki láthatja az argentinok, a spanyolok és a németek formáját, éppen ezért a Nemzetközi és az Európai Labdarúgó-szövetségben is harcolnunk kell azért, hogy csökkentsék a mérkőzések számát. Nagyon sok találkozó van, és még ott vannak a felkészülési mérkőzések, a Nemzetek Ligája… Tudom, hogy a televízió és a jogok fontosak, de muszáj csökkentenünk a mérkőzések számát" – mondta Suker, aki szerint két év múlva, az Európa-bajnokságon hasonló gondokkal kell majd megküzdeni.

„Lehet, hogy egy csapat majd Bakuban lép pályára, utána meg vissza kell térnie Münchenbe. Ennek a játékosok nem fognak örülni" – nyilatkozta az N1-nek a horvát szövetség elnöke. 

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ