RSS Feed

Özil tovább hergeli Németországot

index - 2018. 07. 04. 8:25:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

 Özil tovább hergeli Németországot

A német kudarc egyik bűnbakjának kikiáltott Mesut Özil nem túl jó érzékkel posztolt egy fotót az Instagramra. Boldogan tudatta, hogy Santorinin van a barátnőjével. "Köszönöm, hogy mindig mellettem vagy. Akkor is mosolyra fakasztasz, amikor a világ a feje tetejére áll körülöttem.

Apró szépséghiba, hogy hétfő délután kellett volna Németországnak Brazíliával játszani a 16 között 16 órától. Fel is teszi a német Bild a kérdést, hogy az elmulasztott nyolcaddöntőt, vagyis a történelmi égést is ilyen mosolygósan vette-e tudomásul?

Kiderítette a lap azt is, hogy már vasárnap megérkezett Görögországba, mert az egyik helyi étterem büszkén tudatta, neves sztárvendégük volt.Mivel a németek csütörtökön értek haza, nem sokat hezitált a nyaralással.

Mesut Özilre azért zúdul össztűz, mert Erdogan elnökkel találkozott Londonban, és a csapatnak nem adott magyarázatot, milyen szándékai voltak az autokrata elnökkel. Lothar Matthäus keményen bírálta. A 92-szeres válogatott irányító pedig a kiesés után összeszólalkozott egy német szurkolóval, miután visszafordult az öltözőfolyosóról.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ