RSS Feed

Véget ért az első gyermek divathét Magyarországon

Lili KOvács - 2018. 07. 02. 17:00:04 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Véget ért az első gyermek divathét Magyarországon

Egy héten át a legkisebbeké volt a főszerep a kifutókon, a Kids Fashion Week World 2018. rendezvényen. A Tesla Budapestben megrendezett program volt az első magyar gyermek divathét, de így is több mint ötven 3-16 év közötti modell és 15 divattervező vett részt rajta a világ minden tájáról.

Nemzetközi szinten számos világvárosban szerveznek gyermek divatheteket, de Budapesten csak az elmúlt napokban került megrendezésre az első.

A Kids Fashion Week World 2018 nevű program nagy sikerrel zárult: a négy napos rendezvényen több száz résztvevő és több mint ötven modell vett részt a világ minden tájáról. Számos ország mellett Mongólia, India, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Fehéroroszország, Grúzia, Kirgizisztán, Üzbegisztán, Albánia, Ukrajna, Koszovó nemzetközi szinten elismert gyermekmodelljei és divattervezői is képviseltették magukat.

A 3-16 év közötti nemzetközi gyerekmodellek 15 külföldi és magyar tervező legújabb ruháit mutatták be a kifutókon, igazi profiként. A hagyományteremtő céllal megálmodott Fashion Week World 2018 gyermekmodelljeinek a szakmai programok mellett kikapcsolódásra is lehetőségük volt: mások mellett városnéző kirándulást, dunai hajózást, játszóházlátogatást és bulit is szerveztek nekik.

"Fontos, hogy a gyermekmodellek játszva tanulják meg a szakmát. A divathéten igazi tehetségek léptek fel, ami nagy büszkeség a számunkra. Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek az összehangolt, pontos munkáért és hogy sikerre vihettük az első magyar gyermek divathetet Magyarországon" - mondta Lili Kovács, tulajdonos és főszervező.

A Lili Kovács által megszervezett eseményen a nemzetközi gyerekmodellek mellett fogyatékossággal élő fiatalok is felléptek, sőt fogyatékossággal élő fiatal divattervező, Enikő Sajtos is bemutatta a ruhakollekcióját. A tervek szerint a divathetet a jövőben minden évben megrendezik majd.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ