RSS Feed

Hamburg: a trafipax is belesápadt

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 06. 28. 18:26:36 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Hamburg: a trafipax is belesápadt

A 70-es években épült, több, mint 3,6 kilométer hosszúságú Köhlbrand-híd {Köhlbrandbrücke} nem először csábított gyorshajtásra e nyáron. Az Elba-parti, bekamerázott zsarukat is meglepte az 50-es zónában 163 km/órás tempóval suhanó srác.

Németország második legnépesebb metropoliszában a civilruhás rendőrök szemeláttára vágtázott luxuskocsijával egy 23 éves férfi. A Wilhelmsburg felé száguldó autós többször is durván vétett a közlekedési szabályok ellen. Előbb az 50-es zónában 163 km/órás tempóval kapták lencse végre az ólomtalpú sofőrt. Majd az 1974-ben átadott gyönyörű híd másik szakaszán - a megengedett 60 km/órás maximális sebesség helyett - 180-ra gyorsította fel országúti cirkálóját, életveszélyesen megelőzve pár "lomha" verdát és egy buszt.

A türelmetlen-igyekvő fenegyerek vélhetően e nyáron felállította az 1,8 milliós Hanza-város tempórekordját, hiszen a mérési adatok szerint egy alkalommal 221 km/h-t is elért méregdrága járművével a Köhlbrandbrückén. A rendőrök leintették a vadlegényt: jogosítványát elvették, autóját, mint tárgyi bizonyítékot lefoglalták. A pénzbírság mértékéről várhatóan júliusban dönt a hamburgi bíróság.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ