RSS Feed

"Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy"

NS - 2018. 06. 13. 17:09:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Többször beszélgettek, s megerősítette, hogy a tokiói olimpiáig úszni fog, mondta Hosszú Katinkáról a Magyar Úszószövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott interjújában. Wladár Sándor arra a kérdésre, hogy milyen a kapcsolata az úszónővel, azt válaszolta, hogy "normális". Nem baráti, de nem is hiszem, hogy annak kell lennie. A legfontosabb, hogy Katinka és a szövetség között újra van kommunikáció.

Bár konkrétan nem került szóba a Duna Aréna és zavaros bérleti viszonyai, általánosságban arról, hogy Hosszú Katinka milyen kiváltságokat élvezhet, Wladár annyit mondott, hogy mivel ő 

"a magyar úszósport legeredményesebb versenyzője, egyúttal különálló szigete, és igen, járnak neki a kiváltságok, ám nem én adom neki őket! Általában sok minden jár neki, kell is, hogy járjon, de a mértékre nem tudok józan választ adni, merthogy a mértéket nem ismerem. Annyit bizonyosan elmondhatunk, hogy Katinka politikai és társadalmi támogatottsága igen nagy, és én a magam részéről ennek örülök."
Shane Tusup szerinte nem fog visszatérni Magyarországra. A szövetség első embere szerint "nagy csodának kellene ahhoz történnie, hogy beilleszkedjen a magyar edzők közé."

Fotó: Instagram
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ