RSS Feed

Trump szerint Niro az ostoba

444.hu - 2018. 06. 14. 9:27:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Trump szerint Niro az ostoba

"Robert De Niro, egy nagyon alacsony IQ-jú személy túl sok ütést kapott a fejére igazi bokszolóktól a filmjeiben" - írta a Twitterén Donald Trump. Az Egyesült Államok elnöke csöppet megsértődött azon, hogy De Niro a Tony-díj átadóján káromkodásokkal teli beszédben küldte el melegebb éghajlatra.

Trump szerint De Niro olybá tűnt, mint aki erős ütéseket kapott a fejére, ezért össze van zavarodva. "Gondolom nem fogja fel, hogy a gazdaságunk a legjobb valaha, a foglalkoztatás minden idők csúcsán van és sok cég záporozik vissza az országba" - írta az elnök, aki ezek szerint időt tudott szakítani a Tony-díj gálájára, pedig nem sokkal korábban, Kim Dzsongunnal folytatott, szerinte rendkívül eredményes, az aláírt nyilatkozat alapján legfeljebb csak jelképes sikereket elérő csúcstalálkozója után még azt állította, hogy 25 órája van talpon.

Pedig annyira nem érhette meglepetésként De Niro beszéde, a színész sosem titkolta ellenszenvét. Annyira nem, hogy a 2016-os választási kampányban még veréssel fenyegette Trumpot, akit "idiótának" és "nemzeti katasztrófának" nevezett.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ