RSS Feed

Suzuki, Ford és a többiek

Mogyorósi Géza (Berlin) - 2018. 06. 10. 17:12:07 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Suzuki, Ford és a többiek

Tavasztól hagyományosan meglódult a bringák, motorkerékpárok és persze a gépkocsik értékesítése Európában. Lássuk ezúttal a 10 millió forint alatt megkapható autó újdonságokat! Kinek a hatodik generációs VW Polo, kinek a leporolt Mini lesz a kedvence.

A Suzuki friss Swiftje és az új, A-osztálybeli Merci egyaránt a 30 ezer eurónál jutányosabb kocsik mezőnyében toboroz vevőket 2018-ban. A rivális Volkswagen Polo/Golf páros is igen népszerű az EU-ban. Ez utóbbi típus főleg a német nyelvterületen verhetetlen kategóriájában. Bezzeg a kupé rokon, a kétajtós Scirocco gyártása már leállt. Erre a sorsra jutott a fémtetős Beetle is, míg a kabrió retro-Bogár egyelőre még ott csillog a VW kereskedésekben.

A Ford a Fiesta és a Focus új nemzedékével csalogat. Az Audi A1-es pedig a nagyvárosi dzsungelben lehet pompás partner, miként a ráncfelvarráson átesett, négyajtós Mini is. A Crossover C4 Cactus a vagány(abb) Citroën vevőket célozza meg e tavasszal. A Kia Ceed aktuális szériája szintén a VW Golf-Opel Astra-Ford Focus trió babérjaira tör a 10 millió forint alatti - árérzékeny - szegmensben. Karcsúbb pénztárcával persze az aktuális ©koda,  Dacia, Lada kínálatra is érdemes egy pillantást vetni!

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ