RSS Feed

Győzelemmel zárnák vb-felkészülésüket az ausztrálok

mti - 2018. 06. 09. 8:00:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Győzelemmel zárnák vb-felkészülésüket az ausztrálok

Győzelemmel zárná felkészülését az oroszországi labdarúgó-világbajnokság előtt az ausztrál válogatott, amely a magyarok ellen lép pályára szombaton Budapesten.

Az együttest január óta irányító Bert van Marwijk személyes okok miatt nem volt jelen a mérkőzést megelőző pénteki sajtótájékoztatón, így a másodedző Mark van Bommel nyilatkozott.
    "Jól sikerült a törökországi edzőtábor, a fizikai és technikai előkészületek is megtörténtek. Van önbizalmunk, és győzelemmel szeretnénk elutazni Oroszországba" - emelte ki Van Bommel, aki tagja volt a 2010-ben vb-ezüstérmes holland válogatottnak, amelyet Van Marwijk irányított.
    Kifejtette, van még javítanivaló az együttes játékában, ezért vonultak hosszabb edzőtáborba. Mint mondta, céljuk az, hogy jobban játsszanak szombaton, mint a korábbi felkészülési összecsapásokon a norvég, a kolumbiai vagy épp a cseh együttes ellen.
    "Ugyanakkor ez sem garantálná, hogy a franciákat is legyőzzük az első világbajnoki meccsen" - utalt az első csoportellenfélre, amelyet követően az ausztrálok Dániával és Peruval találkoznak a jövő csütörtökön kezdődő vb-n.
    "Általánosságban szeretnénk javulni, de persze néhány részterületen, így a labda nélküli játékban is akad fejlődési lehetőség" -  mutatott rá Van Bommel. "Egy jó eredmény önbizalmat adna az oroszországi tornára, de ha kikapunk három-nullára, amit azért nem hiszek, az csak annyit jelentene, hogy tovább kell dolgoznunk" - tette hozzá.
    Kitért rá, hogy a keretben mindenki egészséges, és csúcsformában várja a vb-t. 
    Megemlítette, hogy a magyarok elleni találkozót - amely szombaton 17.30 órakor kezdődik a Groupama Arénában - azt megelőzően kötötte le az ausztrál szövetség, hogy a jelenlegi edzői stáb a nemzeti csapat mellé került volna. Ám mint elmondta, a vb-n számos különböző szisztémát játszanak az együttesek, így biztosan fognak a felkészülési ellenfelekéhez hasonlóval is találkozni.


Fotó: youtube.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ