RSS Feed

Először rendeznek gyermek divathetet Magyarországon

Lili Kovács - 2018. 06. 07. 9:43:41 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Először rendeznek gyermek divathetet Magyarországon

Június végén rendezik meg a Kids Fashion Week World 2018 programot, amelyre a magyar csapaton felül számost nemzetközi gyermekmodellt és divattervezőt is várnak.

Több száz résztvevővel és legalább ötven modellel rendezik meg Magyarország első gyermek divathetét Budapesten. A június 21-től 24-ig tartó Kids Fashion Week World 2018 nevű eseményen mások mellett Mongólia, India, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Grúzia, Kirgisztán, Üzbegisztán, Albánia, és Koszovó nemzetközi szinten elismert gyermekmodelljei és divattervezői is képviseltetik magukat.

"Azért döntöttem úgy, hogy életre hívom ezt az eseményt, mert Magyarország jó hírét és a nemzeti kultúránkat szeretném terjeszti világszerte. Fontos, hogy a divatcégek megtudják, hogy mennyire szépek és tehetségesek a magyar gyermekmodellek. A rendezvény ugyanakkor nagy lehetőség a magyar divattervezőknek is, akik nemzetközi porondon mutatkozhatnak be" - mondta Lili Kovács, Kids Model Hungary Kft. tulajdonosa és a rendezvény főszervezője.

Lili Kovács hozzátette: az eseményen mozgássérült és fogyatékkal élő gyermekek is fellépnek majd.

"Szívem vágya volt, hogy fogyatékkal elő gyermekek, kerekesszékes gyermekeknek is tudjanak aktívan részt venni egy ilyen eseményen. Mindig is megérintett az ő sorsuk, mert minden gyermeknek jogában áll boldognak lenni! Már régóta sok energiát fektetünk jótékonysági tevékenységekre" - tette hozzá a főszervező.


A hagyományteremtő céllal megálmodott Fashion Week World 2018 gyermekmodelljeinek a szakmai programok mellett kikapcsolódásra is lesz lehetőségük: mások mellett városnéző kirándulást, dunai hajózást, játszóházlátogatást és bulit is szerveznek nekik.

A 3 és 16 év közötti gyermekeket többnyire szüleik kísérik majd, a program ideje alatt pedig profi sminkesek, fodrászok és koreográfusok segítik majd őket a felkészülésben.


Fotó: ndt.tv
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ