RSS Feed

Köszönet a szülőknek!

mix - 2018. 06. 06. 12:14:46 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Köszönet a szülőknek!

Az elmúlt hétvégén került sor Magyarországon az immár hagyományosnak számító Szülők Ünnepére, a Szülők Háza Alapítvány rendezésében. A rendezvényhez a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Lépjünk, hogy léphessenek fogyatékkal élő családokat segítő alapítvány, a Fiatal Családosok Klubja Alapítvány, a Mozaikcsalád Alapítvány, és a Férfiak klubja csatlakozott partnerként.

Az ünnepet Regős Judit, a Szülők Háza elnök asszonyának köszöntő beszéde után Fűrész Tünde, a Kopp Mária Intézet Népesedés és Családokért elnök asszonya nyitotta meg. Köszöntőbeszédükben kiemelték a család fontosságát, az összetartozást és azt, hogy milyen nagy szerepük van a szülőknek a gyermek felnőtté válásában. Nem az számít, hogy kinek mennyi gyermeke van, sem az, hogy milyen körülmények között neveli, hanem, hogy maga a család érték. A rendezvény célja, a szülői hivatás ünneplése, az, hogy köszönettel tartozunk a szülőknek, mindenki megkapja a neki való elismerést. Fontos tudatosítanunk mindenkiben, hogy a szülői hivatást egy életre választjuk, nem hagyható abba a nehézségek ellenére sem, helyt kell állni jóban és rosszban egyaránt. Különös és kiemelt figyelmet, tiszteletet érdemel, hiszen szülőnek lenni egy kiváltságos hivatást jelent.
A megnyitóbeszédek után a családszervezetek képviselői köszöntették a megjelent családokat, majd elmondták, hogy a nap folyamán milyen témák kapcsán tudnak a szülőknek tanácsokat adni. Az ünnepségen tiszteletét tette a rendezvény helyszínéül szolgáló Vasas Sportklub elnöke, Markovits László, illetve a Szülők Háza Alapítója, dr. Kemény Dénes is.
A rendezvényen számtalan izgalmas és érdekes foglalkozás, játszósarok, kézműves programok, szappanbuborék show, póni lovaglás, arcfestés és csillámtetoválás várta a gyerekeket, közben pedig MintaPinty-koncert és kamarazene szórakoztatta őket. A bűvészelőadás kicsik és nagyok számára egyaránt örömteli pillanatokat szerzett. Amíg a gyerekek játszottak, a szülők számára kikapcsolódást biztosított a Rossmann Magyarország Kft. által biztosított kóstoló és sminktanácsadás, illetve a kötetlen beszélgetés a szakemberekkel. A partnerszervezetek képviselői a rendezvény egész ideje alatt az érdeklődők rendelkezésére álltak.
Az ünneplést a támogatók – EMMI, KINCS, Magyar Vízilabda Szövetség, Hop on Hop off, Csodák Palotája, Baltadobálás, Ridikül és Mix Magazin, Margitszigeti Bringóhintó, Hatszín Teátrum, Para Park, Elektrolux, BKK - által felajánlott családi ajándékok átadása zárta.Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ