RSS Feed

Ismét összetűznek a luxusfeleségek

eurolex - 2018. 06. 06. 17:56:11 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ismét összetűznek a luxusfeleségek

Az évadnak még koránt sincs vége, hiszen a luxusfeleségek egy különleges epizód erejéig visszatérnek. A hölgyek június 11-én este 21:00 órától a népszerű műsorvezető, Kovács Áron társaságában elevenítik fel az elmúlt évad legemlékezetesebb pillanatait a VIASAT3-on.

A Feleségek luxuskivitelben – Kibeszélőshow-ban luxusból, drámából, váratlan fordulatokból és kínos helyzetekből ezúttal sem lesz hiány.  Babett, Bogi, Tünde, Yvonne és Vivi szembenéz majd az évad legpikánsabb eseményeivel, reakcióik pedig garantáltan nem mindennapiak lesznek. Dalma – aki nemrég adott életet kisfiának – az internet segítségével csatlakozik a társasághoz.
Az első két évadban drámából és emlékezetes pillanatokból sem volt hiány, ám sok örömteli esemény is történt, és a közelmúltban két luxusbaba is született. A Kibeszélőshow-ban fény derül Vivi eddig kevésbé ismert oldalára, valamint az is kiderül, hogyan választottak párt a luxusfeleségek, és elköteleződésükben mennyire játszott szerepet párjuk jelentősebb vagyona.
A rendhagyó adásban ismét összecsapnak a hullámok Bogi feje felett, és lehull a lepel a korábban megkérdőjelezett házasságáról is. Bogi és Babett között szokás szerint továbbra is izzik a levegő, vajon pontot tudnak tenni a konfliktus végére? Tünde és Vivi is próbálja rendezni kapcsolatát Bogival, ám a magabiztos színésznő semmivel sem teszi könnyebbé a helyzetet. 
A luxusfeleségek kendőzetlen őszinteséggel beszélnek magánéletről, drámákról, vagyonról és karrierépítésről.  A drámák és konfliktusok között a luxus és a csillogás, és annak ára is terítékre kerül. Megtudhatjuk például, hogy Bogi és férje hány ingatlannal rendelkezik a világ számos pontján, és közülük is mekkora értékkel bír a legdrágább. Kiderül, Tünde vagy Bogi számít-e vagyonosabbnak, Babettnek mennyire fontos a hírnév, illetve mennyit jótékonykodik Yvonne. 


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ