RSS Feed

CsokiPiramis: újra tálalva

mixonline - 2018. 06. 04. 17:00:20 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

CsokiPiramis: újra tálalva

Visszatérő Piramis-koncertként hirdették a plakátok az újraélesztett rocktársulat hétvégi fellépését a budai Analog Music Hall-ban. Ez volt az első budapesti Piramis-fellépés azóta, hogy az énekesük, Csoki infarktusa miatt nem tudta befejezni a márciusi, MOM Sportközpont-bulit.

Az előzmények ismeretében a vártnál kevesebben jöttek el a főváros budai oldalának legújabb szórakozóhelyére, az Analog Music Hall-ba, ahol a hétvégén ismét felépült a Piramis. Éppen három hónapja, hogy az együttes a MOM Sportközpontban lépett fel, ahol az utolsónak tartogatott két Piramis-sláger eljátszása előtt Csoki, az énekes olyannyira rosszul lett, hogy rohammentőt kellet kihívni hozzá. Kiderült, hogy infarktust kapott. A gondos kezelésnek és a balatonfüredi szívkórházban eltöltött rehabilitációnak köszönhetően május végén Csoki már ismét feltűnhetett a rockszínen, de az igazi visszatérő koncertnek ez ígérkezett a majdhogynem rockklubnak számító helyen. 

A márciusi koncertet az együttes az egykori alapító, basszusgitáros, Som Lajos emlékének szánta, s ezt a színpadon a zenész legendás hangszerével, valamint a kedvelt fekete kalapjának elhelyezésével is jelezte. Ezúttal hiányzott ez a két díszletelem, már el sem hangzott Som neve, nem voltak hosszú dalkonferálások sem. Már csak a zene, az összes, negyven esztendős Piramis-sláger számított, s Csoki ezúttal is hozta formáját, nem kevésbé a fiával, Nemcsók Bencével, egykori Manhattan-es csapattársával, Vilmányi Gáborral, a Som Lajost pótló Vörös Gáborral, s persze, az eredeti Piramis-kockákkal, Závodi Jánossal, Köves Pinyó Miklóssal, Gallai Péterrel. Ez a klubhangulatú, fergeteges másfél óra újfent arról szólt, hogy a Piramist változatlanul nem lehet megunni. 

Fotó: piramiszenekar.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ