RSS Feed

Böczögő bronzérmes a Világkupán

M. A. - 2018. 06. 03. 8:15:06 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Böczögő bronzérmes a Világkupán

A koperi Világkupa szerenkénti fináléjának első napján a magyar tornászok közül Böczögő Dorinának sikerült dobogóra állnia, méghozzá felemáskorláton,ahol bronzérmet szerzett. De a többieknek is összejött a pontszerző helyek egyike.

A kétszeres olimpikon Böczögő Dorina nyakába bronzérem került felemáskorláton, produkciójára 12.750 pontot kapott, szintén felemáskorláton Makra Noémi a nyolcadik helyen zárt 11.350 ponttal. Péter Sára ugráson megtartotta hetedik pozícióját, azonban javítani tudott a selejtezőben elért pontszámán, a fináléban 13.550 pontot gyűjtött.

Kardos Botond és Boncsér Krisztián talajon döntőzött, Boncsér lecsúszott a dobogóról, 13.800 ponttal negyedik lett, Kardos pedig a nyolcadik helyről fellépett a hatodikra, bemutatójára 13.750 pontot kapott.  A GP- győztes Kállai Zoltán lólengésben a hatodik pozíciót szerezte meg, gyakorlatát 13.550 ponttal értékelte a zsűri.

„Nagyon örülök, hogy ismét sikerült a gyakorlat, pláne, hogy ez a harmadik helyet hozta. Még mindig pontosítani kell, de jó úton járunk. Vasárnap talajon döntőzöm, szeretnék jó gyakorlatot csinálni, és feljebb lépni a selejtezőhöz képest – nyilatkozta Böczögő Dorina.

Folytatás vasárnap, a szerenkénti döntők utolsó napjával, ahol Böczögő Dorina talajon, Péter Sára pedig talajon és gerendán is szerepel.


Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ