RSS Feed

Katinka brandje is elúszott

Dalia László - 2018. 05. 28. 8:00:25 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Katinka brandje is elúszott

Hosszú Katinka és Shane Tusup brandet épített, s ha ez a kettős kapcsolat, az úszó-edző és a férj-feleség tovább működött volna, akkor addig rombolja magyar úszó- és egyáltalán a magyar sportot, hogy beláthatatlan, helyrehozhatatlan károkat könyvelhetnénk el. Nem így történt, mert ez a szövetség, amely még a kibékülés után is azzal az üzenettel szolgált, hogy "mi ketten a világ ellen" óhatatlanul kiégett.

Hosszú Katinkát Tusup lökdöste maga előtt és ahogy egy tanult sportriporter fogalmazott, Rió után könyörtelenül működött is a duó. A szövetségi kapitánynak már az olimpián sem köszöntek, nem vették fel a telefonját és ez a romboló szellem később teljesen elhatalmasodott pároson, már se edző, se szövetségi elnök, se úszótárs nem számított. Mindent megkaptak, azt is, amit nem érdemeltek meg, uszodabérletet és egy olyan igéretet, amit edző-versenyző páros még sosem. 

Egy komplett edzőtábor felépítését ígérték nekik, övék lett volna Csillebérc. Állítólag 164 millió forintos fejlesztési csomag került most szemétkosárba. Hogyan számoltak volna el a többi úszóval, edzővel és más sportágak jeleseivel? Természetesen sehogy, mert nem érdekelte őket, hogy ez az esztelen rombolás mibe kerül. És persze ne legyünk tévedésben, ez a projekt nem Seszták Miklós ex-miniszter ötlete volt, ilyen ügyekben maga Orbán Viktor dönt. S az általa kiválasztottak csak az ő gőgjét utánozzák.

Tusup a saját imázsukat is porig rombolta, amikor Katinka a minap végleg kilépett a házasságból. Shane nem most volt először bunkó és miért bánt volna a társával máshogy, mint ahogy ezt előtte másokkal tette? Kettőjük közül egyébként is ő a nagy vesztes. Katinkának megmaradnak az aranyai, úszhat tovább más edzővel és egyébként is ő van itthon. Tusupnak csak az emlékek maradnak, ezek után őt itt leírták, s majd rossz szellemként emlegetik csak, pedig ketten voltak a boltban. Olvasom, hogy az utóbbi hetekben Katinka újra a régi, "tündéri csajként" viselkedik. Az Iron Lady pedig megmarad rossz emléknek, egy elfuserált terméknek.

Fotó: Almássy Aurél
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ