RSS Feed

Az NCIS-nél is nyomoznak?

index - 2018. 05. 17. 12:33:08 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Az NCIS-nél is nyomoznak?

Tavaly ősszel kiderült, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy talán mégsem derült ki minden távozásának okairól.

Azt írta, hogy az ügy amiatt robbant most ki, mert egy bulvárlapban hazugságok jelentek meg róla és ha valaki elhiszi ezeket, akkor az nyilvánvaló, hogy nem ismeri őt. Ezt követően arról ír, hogy talán hibát követett el azzal, hogy nem borította ki a bilit a távozásával kapcsolatban. De mint írja ezzel a sorozaton dolgozókat és az ő megélhetésüket akarta védeni. 

Nem ez az első alkalom, hogy Perrette szexuális zaklatási ügyeiről beszél, korábban azt is elmondta, hogy 15 évesen szexuális erőszak során veszítette el a szüzességét és mivel az elkövető az iskola egyik neves sportolója volt, ezért nem tett semmit. Az ügy most is hasonló. Azt írja, hogy az elkövető, aki a róla terjesztett hazugságok mögött is áll, olyan hatalommal bír, hogy nem tud ellene mit tenni. Megerősíti, hogy többszörösen bántalmazták és ezért távozott, de ennél több részletet nem árult el. Másokat is arra kér, hogy ha ilyen történik velük, akkor szóljanak róla.

A CBS most megerősítette, hogy a színfalak mögött Perrette nem hagyta annyiban a dolgot és jelezte a stúdió felé, hogy olyasmi történt, ami nem fér bele. Sajnos a Variety cikke nem fogalmaz ennél pontosabban, hogy miről tett bejelentést. Mindenesetre a gyártó hivatalos reakciója az, hogy nagyon komolyan vizsgálódtak az ügyben. Valószínűleg nem találtak semmit, mert erről már nem szól a nyilatkozat. Perrette mindenesetre nem akarja őket besározni, mert egy újabb Twitter-üzenetben azt írta, hogy a CBS mindig is támogatta őt. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy valószínűleg nem fog kiderülni az igazság arról, hogy miért is hagyta ott a sorozatot.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ