RSS Feed

Palya Bea a válásáról énekel

blikk - 2018. 05. 09. 12:26:28 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Palya Bea a válásáról énekel

Tatár Csilla nemrégiben Palya Beával beszélgetett a 34 című vlogjában. Az interjú során kiderült, hogy az énekesnő, akinek 2017 februárjában született meg a második gyermeke, már nincs együtt a párjával. Bea 8 hónapja most először adott interjút - azt mondja, ennek egyrészt az volt az oka, hogy nagyon törékeny állapotban volt, másrészt az, amin jelenleg dolgozik, még nincs kész, és addig nem akart részleteket elárulni róla.

„A válásról írok egy albumot, és ezek a dalok most születnek. Ez egy vajúdós szakasz, amikor még nem tudod, hogy mikor van vége” – vallott az énekesnő.

„Ez egy gyászmunka és egy újjáépítkezés, egy elengedés, egy újrakezdés. Szerintem elvileg nekem most sokkal rosszabbul kéne lennem, mint ahogy vagyok” – mondta Bea, akinek legfrissebb dalait a szakítás inspirálta, de szerinte bárki történetéről szólhatnak.

„A történetmesélést használtam a gyógyulás eszközeként az elmúlt hónapokban. Rengeteg válássztorit meghallgattam, rengeteget a világ minden tájáról, férfitól, nőtől, időstől, fiataltól, mindenféle ember történetét” – magyarázza az énekesnő, hozzátéve: ezen sztorik lényegét szeretné összefoglalni egy-egy dalban.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ