RSS Feed

Szvingelve vásárolhat a bécsi piacokon

Eurokomm PR - 2018. 05. 05. 17:00:43 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Szvingelve vásárolhat a bécsi piacokon

Nyolc bécsi piacon a kulináris élvezetek mellé májusban kulturális csemegéket is kínálnak: hétvégente élőzenével szórakoztatják a vásárlókat és a kofákat. Idén a szvingé a főszerep.

Benny Goodman, Glen Miller és Ella Fitzgerald idejébe mehet vissza, aki májusban  kilátogat valamelyik nagyobb bécsi piacra. A Zenepiac (Musikmarkt) elnevezésű rendezvénysorozat egyik eseményeként ugyanis minden pénteken és szombaton a friss zöldségek és gyümölcsök mellé élőzenét is kínálnak a vásárlóknak. 
Az akcióban nyolc piac vesz részt - köztük a Naschmarkt, a Brunnenmarkt és a Rochusmarkt. A zenei paletta pedig - az "It don't mean a thing, if it ain't got that Swing!" mottó után szabadon - legalább olyan változatos, mint Bécs zenei élete. 
A tizedik alkalommal megrendezett különleges koncertsorozaton olyan együttesek lépnek fel mint a Doro, Pete & Jules, a The Reveilles, a Belle Affaire, a Picadilly Onions Trio vagy a Sugar Daisy's Hot Club. Aki nem bír a lábaival, az nyugodtan táncra is perdülhet. A rendezvény ingyenes.

Részletes program és helyszínek:
https://www.basiskultur.at/veranstaltungen/


Fotó: Christian Fürthner / PID
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ