RSS Feed

Utazás Epres Panni lelke körül

Dobos Anikó - 2018. 04. 15. 13:09:59 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Utazás Epres Panni lelke körül

Peller Mariann „Utazás a lelked körül” című műsorában minden héten egy-egy híres embert ismerhetünk meg rejtett oldaláról. A soron következő epizódban Epres Panni mesél spirituális énjéről és családjáról.

A LifeTv ezoterikus műsorában a modell többek között arról is mesél, hogyan hozta őt újra össze a sors szerelmével, Benedek Tiborral.
A gyönyörű modell és anya, Epres Panni édesapjától katolikus neveltetést kapott és keresztény vallású, így hisz a túlvilágban, habár a reinkarnáció gondolata is foglalkoztatja. 
A modell számára családja a legfontosabb, imádja gyermekeit. „A szeretetem Mór felé szerelem, ő egy kicsi férfi, Barka lányom pedig a szövetségesem, benne teljesen magamat látom” – avatta be Panni gyermekeivel való kapcsolatába a műsorvezetőt. 
Gyermekei apjával, a legendás vízilabdázó Benedek Tiborral már 16 éves korában megismerkedett, és rögtön tudta, hogy egymásnak teremtette őket a sors. „Tibor találkozásunk pillanatától minden mozdulatomban benne volt, tudtam, hogy lesz dolgunk egymással az életben” - osztja meg érzéseit a modell. Azonban úgy alakult, hogy Tibor 2000 kilométerrel arrébb, Olaszországba költözött, ráadásul megházasodott és egy gyermeke is született, mialatt Panni is párkapcsolatban élt. Első találkozásuk után 10 évvel szerelmük végül beteljesedett, összeházasodtak és két gyermekük is született.
A szerencsés szerelmi fordulat miatt Panni hisz a megérzésekben, és abban, hogy ha egy munkáról vagy egy találkozásról azt érezzük, hogy még közünk lesz hozzá, az be is fog következni. 
Peller Mariann műsorának legújabb része április 15-én, vasárnap 16:30-kor látható a LifeTv műsorán, ahol az is kiderül, hogy milyen különleges képességgel rendelkezik Epres Panni.


Fotó: blog.xfree.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ