RSS Feed

Európa idei legnagyobb akadályfutó versenye

mti - 2018. 04. 13. 13:00:26 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Európa idei legnagyobb akadályfutó versenye

Csaknem nyolcezren vesznek részt szombaton a Spartan Nagykanizsa Sprint elnevezésű akadályfutó-versenyen. A világszerte zajló sorozat idei állomásai közül Európában itt lesz a legnagyobb létszám, a futamok szinte csordulásig teltek, így a helyszínen elsősorban a jótékonysági futamra lehet nevezni.

A szervezők beszámolója szerint ez azt is jelenti, hogy a világszerte zajló sorozat idei állomásai közül Európában itt lesz a legnagyobb létszám, a futamok szinte csordulásig teltek, így a helyszínen elsősorban a jótékonysági futamra lehet nevezni.
    Az utóbbiban résztvevők nagykanizsai gyermekotthont támogatják. A szervezők tájékoztatása alapján már több mint háromszázan regisztráltak erre a futamra, ami kétmillió forintos segítséget jelent a szervezetnek, ugyanakkor szeretnék tovább gyarapítani ezt az összeget.
    A nagykanizsai csónakázó tó és a mellette fekvő erdőben sorra kerülő eseményen szinte nyárias időjárás várható. A résztvevők ezúttal a Spartan úgynevezett sprintversenyén mérettethetik meg magukat, azaz az öt és nyolc kilométer közötti távon legalább húsz akadállyal kell megbirkózniuk.
    Idén Magyarországon három helyszínen rendeznek Spartan futamokat, Nagykanizsát követően június 9-én Várgesztesen super (minimum 13 km és 25 akadály), 10-én sprint, október 13-án és 14-én Miskolcon pedig beast (minimum 20 km és 30 akadály), illetve sprint versenyeket szerveznek.


Fotó: programturizmus.hu
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ