RSS Feed

Ronaldo öröme, a Juve drámája

mixonline - 2018. 04. 12. 9:15:19 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

Ronaldo öröme, a Juve drámája

Behozta háromgólos hátrányát a Juventus, amely a BL negyeddöntő első mérkőzésén három nullás vereséget szenvedett a Real Madridtól. A hosszabbításban azonban Ronaldo tizenegyese mindent eldöntött.

Drámai mérkőzést hozott a Real Madrid és a Juventus visszavágója a spanyol királyi csapat madridi katlanjában. A Santiago Bernabeu Stadionban kettő nullás Juve-vezetéssel fordultak a második félidőre, melyben Matuidi még egy gólt rúgott Navasnak, s ezzel három-háromra módosult az eredmény az összesítésben. Remekelt a Juve, rajtuk kívül talán senki nem gondolta, hogy éppen a Real Madriddal szemben ledolgozható a három gólos hátrány. 
A hosszabbításban azonban tizenegyeshez jutott a Real, s ki más lőtte volna tovább az elődöntőbe a királyiakat, mint Cristiano Ronaldo, akinek ez volt a százötvenedik BL-mérkőzése.

A negyeddöntők másik meccsén a Bayern hozta a papírformát és a nulla nullára végződött, Sevilla elleni visszavágó után kettő egyes összesítéssel jutott tovább a BL- elődöntő mezőnyébe, amely így fest: Roma, Liverpool, Bayern München, Real Madrid. Sorsolás pénteken. 

Fotó: si.com
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ