RSS Feed

A régió szennyesére pályáznak

portfolió - 2018. 04. 12. 8:43:55 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

A régió szennyesére pályáznak

Olyan szolgáltatást nyújtani, ami egyébként is mindenki számára elérhető saját otthonában, nem hangzik nagy üzletnek, a Bubbles-nek mégis sikerült lefednie először Budapestet, majd az ország nagy részét.Eddig 36 mosodát nyitottak Magyarországon,s már készülnek a külföldi bevezetésre.

Az önkiszolgáló mosodák meghonosítását tűzte ki célul Megyeri Gábor, amikor megnyitotta az első Bubbles üzletét a Bessenyei utcában. Bár az amerikai filmekből ismert jelenség itthon nem szokványos, néhány sarokra mégis működött már egy önkiszolgáló mosoda. A konkurencia szomszédjában való nyitás nem dilettantizmus eredménye volt: olyan terepen akart indítani, ahol már van előzménye az egyébként "rendszeridegen" szolgáltatásnak.

Felmerül a kérdés, hogy ki vinné mosodába a szennyest egy olyan országban, ahol a mosógép állandó felszereltsége a háztartásoknak? 
Akkora a textil, hogy nem fér be az otthoni gépbe, gyorsan kell sokat mosni, gyors szárításra van szükség, a családi nyaraláson felgyülemlett koszos ruhával jönnek be vagy egyszerűen elromlott az otthoni gép - sorolja az indokokat a cég vezérigazgatója, Ceglédi Csongor.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ