RSS Feed

John Oliver ünnepelte Junckert

444.hu - 2018. 04. 10. 17:08:24 Nagyobb szöveg Kisebb szöveg Cikk küldése e-mailben Nyomtatóbarát változat

John Oliver ünnepelte Junckert

Az HBO Last Week Tonight című műsorában tegnap John Oliver a magyar választással foglalkozott: szerinte a migránsellenes Orbán Viktort nem lenne túlzás diktátornak nevezni, de ahhoz pofa kell, hogy valaki ezt a szemébe is mondja. Bejátszották, ahogy Jean-Claude Juncker lediktátorozta, majd felpofozta a miniszterelnököt. John Oliver szerint bámulatos, hogy ezt az Európai Bizottság elnöke meg merte tenni.

Oliver szerint Orbán annak ellenére, hogy a saját igényeire szabta a választási rendszert, és biztosan nagy győzelemre számíthatott, azért némi ellenzéki ellenállást tapasztalnia kellett a Jobbik és a baloldal részéről.

Az állami pénzt benyelő, majd köddé váló kamupártokat is emlegette, és jót röhögött a Magyar Kétfarkú Kutya Párton is, bejátszva a csirkés interjút. Mondjuk helyreigazít: ez nem igazi csirke, hiszen egy csirke nem azt mondja, hogy „kotkodács”. Persze elmondta, hogy emögött az áll, hogy a közmédia egyszerűen sokáig egyáltalán nem engedett be ellenzéki politikusokat.megpályáztatnak, és szeretnék valami értelmes dologra költeni.

Fotó: -a-
Lap tetejére
ニューバランス ニューバランス 574 ニューバランス 576 ニューバランス 996 ニューバランス 1400 ナイキ スニーカー ロレックス 買取 ティンバーランド ブーツ